ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΙΕΣ ΜΑΤΙΩΝ!






Σε προηγούμενο άρθρο μου, έδειξα πώς να φτιάξετε αγνές νερομπογιές με 2 μονάχα αγνά υλικά, για τα μικρά σας ζουζούνια.
 ( http://drosostalidesomorfias.blogspot.gr/2014/08/2.html ).

Τώρα λοιπόν έχω να σας πω τα εξής:
Αφού φτιάξετε τις νερομπογιές, μπορείτε φυσικά να τις χρησιμοποιήσετε και να ευχαριστηθείτε με την ψυχή σας το παιχνίδι με τα μικρά παιδιά.
Επειτα όμως, τις βάζετε στην άκρη και αποφασίζετε ίσως κάποια στιγμή πως δεν τις θέλετε πια.
Ε, σ'αυτό ακριβώς το σημείο σας προτείνω να μην βιαστείτε γιατί μπορείτε να κάνετε τα εξής:

  • παίρνετε το χρώμα που σας αρέσει ξεχωριστά (πχ μπλε ή πράσινο), τοποθετώντας το με κουταλάκι πάνω σε κάποιο πιάτο. Εκεί θα το θρυμματίσετε, πάλι με το κουτάλι, μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη σκόνη, σαν την σκιά ματιών που λέγαμε....


  • Μετά, το τοποθετείτε σ'ένα γυάλινο βαζάκι, μικρό πλαστικό κουτάκι, παλιά συσκευασία σκιάς ή οτιδήποτε άλλο σας βολεύει και σας ταιριάζει και το δίνετε στην αγαπημένη σας κόρη, ανιψιά, βαφτιστήρα ή όπου αλλού θέλετε. 


Είναι ένα τέλειο δωράκι για οποιοδήποτε κοριτσάκι που τρελαίνετε να βάφετε και να φτιάχνετε όπως τις "μεγάλες γυναίκες" και  ξέρετε πως αυτό, θα το κάνει με ασφάλεια. Γιατί όπως θα δείτε και στην προηγούμενή μου ανάρτηση, δεν έχει απολύτως κανένα βλαβερό συστατικό μέσα σ'αυτή την νερομπογιά-σκιά που να σας κάνει ν'ανησυχείτε πως το μικρό σας θα πάθει το λιγότερο κάποιου είδους αλλεργία.
Να σημειώσω εδώ, πως οι σκιές αυτές είναι τέλειες και για τις μαμάδες! Απλά δεν τις απλώνουμε με πινελάκι αλλά με το δάκτυλό μας. Βάφει τέλεια και φεύγει επίσης πανεύκολα μ'ένα απλό πέρασμα με βρεγμένο βαμβάκι χωρίς ν'αφήσει ίχνος μακιγιάζ.....


Στο τέλος, οι σκιές θα είναι κάπως έτσι:





Τουλάχιστον έτσι έγιναν οι δικές μου!!!


Καλή επιτυχία!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις