ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ: ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΙΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ!



Αποτέλεσμα εικόνας για DIY ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ

Μια πολύ ωραία και εύκολη κατασκευή που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας ή μαζί με τα μικρά μας ζουζούνια για ατέλειωτη διασκέδαση και δημιουργία είναι η παρακάτω. 
Θα χρειαστούμε ένα πλαστικό μπουκάλι, ψαλίδι, βερνίκια νυχιών ματ ή με στρας ή οτιδήποτε άλλο μας αρέσει, μαύρους μαρκαδόρους για το σχέδιο, έξτρα στρασάκια και  κόλλα. Α! Και φυσικά το σχέδιο που θέλουμε να φτιάξουμε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι άλλο από πεταλούδες!





Αποτέλεσμα εικόνας για DIY ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ


Και ξεκινάμε!


1. Κόβουμε το μπουκάλι
2. Αφαιρούμε τις ετικέτες ώστε να μείνει "γυμνό" απ'οτιδήποτε
3. Διαλέγουμε το σχέδιο ή τη ζωγραφιά που θέλουμε 
4, Σχεδιάζουμε, τοποθετώντας το κομμένο σχέδιο πάνω στο μπουκάλι και σχεδιάζοντας το περίγραμμά του, πάνω σ΄ένα κομμάτι του μπουκαλιού που μόλις κόψαμε
5. Βάφουμε ότι χρώμα θέλουμε....
7. Αφού τελειώσουμε με τα βασικά, κόβουμε προσεκτικά ακολουθώντας τις γραμμές του περιγράμματος
8. Προσθέτουμε τις τελευταίες πινελιές που κάνουν ωστόσο την διαφορά, προσθέτοντας χρυσόσκονη, glitter, στραφταλιζέ βερνίκι νυχιών ή ότι άλλο επιθυμούμε που θα κάνει έντονη αντίθεση και θα δείχνει πιο glamour.


Και .....έτοιμη η πεταλούδα μας! Η μήπως όχι;


Αν έχουμε, προσθέτουμε και μερικά στρας και ετοιμαζόμαστε να την στολίσουμε όπου εμείς επιθυμούμε! Εννοείται πως επαναλαμβάνουμε όσες φορές χρειαστεί και κάθε φορά βάφουμε και φτιάχνουμε και κάτι διαφορετικό. Καλή επιτυχία!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις