ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ, ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ!




ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ 



(Κομμάτια 24)


Υλικά


  1. 24 σφολιατάκια
  2. 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  3. ¼ φλιτζάνι πιπεριές ψιλοκομμένες
  4. 2 φλιτζάνια μανιτάρια
  5. ¼ ελιές ψιλοκομμένες
  6. ½ φλιτζάνι σαλαμάκι η γαλόπουλα
  7. 2 φλιτζάνια τριμμένα τυριά
  8. ½ φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας με βασιλικό από βάζο
  9. ή  κέτσαπ  ή   δική σας σάλτσα
  10. 6  ντοματούλες κομμένες σε ροδέλες
  11. 2 αυγά χτυπημένα με 4 κουταλιές κρέμα γάλακτος
  12. Λίγη ρίγανη (προαιρετικά)


Εκτέλεση
  1. Ψιλοκόψτε όλα τα υλικά να γίνουν κομματάκια
  2. Ζεσταίνετε το λάδι και τσιγαρίστε τα μανιτάρια                          με τις πιπεριές
  3. Κατεβάστε, ρίξτε  και ανακατέψτε όλα τα υπόλοιπα               υλικά εκτός από τις ντοματούλες
  4. Βουτυρώστε τις υποδοχές από 2 φόρμες                                   για κεκάκια
  5. Στρώστε ένα φύλλο σφολιάτας σε κάθε υποδοχή                           και βάλτε μια κουταλιά  από την γέμιση.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις