Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΡΑΓΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ;;; ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΦΙΚΤΟ!!!

Home-Remedies-for-Stretch-Marks

Αυτή εδώ είναι μια συνταγή όπου αν την κάνετε κάθε μέρα, όχι μόνο θα καθαρίσετε το δέρμα σας από τα νεκρά κύτταρα, αναζωογονώντας το κυριολεκτικά, αλλά επίσης την ίδια στιγμή θα πολεμήσετε αποτελεσματικά τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα εφαρμόζοντάς την στο σπίτι με μέσα και υλικά που όλοι διαθέτουμε! Τί είναι ωστόσο  η απολέπιση; Peeling ή απολέπιση είναι ένα καλλυντικός παράγοντας που περιέχει λειαντικά στοιχεία. Ο κύριος σκοπός του peeling είναι να απομακρυνθούν οι ακαθαρσίες και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Μετά τη χρήση του scrub, το δέρμα γίνεται λείο, επειδή η απολέπιση διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και συμβάλλει στην αναζωογόνηση των κυττάρων του δέρματος.



stretch mark scrub



Προετοιμασία



Υλικά

  • 250 γραμμάρια αλάτι
  • 250 γραμμάρια ζάχαρη και
  • 100-150 ml αμυγδαλέλαιο, σιτέλαιο, ελαιόλαδο ή ό,τι άλλο λάδι έχετε ή επιθυμείτε εσείς 




Ανακατέψτε και χτυπήστε καλά όλα τα υλικά μαζί  έτσι ώστε να πετύχετε μια λεπτόρευστη υφή σαν γιαουρτιού. Τοποθετήστε το σ'ένα μεσαίου μεγέθους βάζο με σκέπασμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για αρκετές ημέρες ή και εβδομάδες μέχρι να τελειώσει χωρίς να πάθει το παραμικρό. Αν χρειαστεί, ετοιμάστε καινούριο μείγμα



Tips

Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε θαλασσινό αλάτι διότι είναι πιο υγιεινό και εμπλουτισμένο με ιώδιο και ιχνοστοιχεία που βοηθούν σημαντικά στην αναγέννηση της επιδερμίδας μας.



Χρησιμοποιείστε αυτό το απολεπιστικό προϊόν κάθε βράδυ μετά το μπάνιο, τρίβοντάς το στα προβληματικά σημεία, κάνοντας ταυτόχρονα μασάζ με κυκλικές κινήσεις μονάχα για 2-3 λεπτά. Έπειτα ξεπλύντε με χλιαρό ή ζεστό νερό και προσθέστε την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα.


Σταδιακά θα παρατηρήσετε πως οι ραγάδες και η κυτταρίτιδα αρχίζουν να είναι ολοένα και λιγότερο εμφανείς μετά από ένα μόλις μήνα καθημερινής χρήσης. Μην σταματήσετε αυτή την διαδικασία αμέσως μόλις δείτε τα πρώτα αποτελέσματα. Είναι δυνατό ακόμα και να εξαφανιστούν σχεδόν ολοκληρωτικά τόσο η ραγάδες όσο και η ενοχλητική κυτταρίτιδα.





Δείτε επίσης:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις