ΛΑΔΑΚΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΡΟΣΙΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ 1΄. ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ!



Pool, Swimming, Swimming Pool, Relaxing




Πόσες φορές άραγε, δεν έχετε νιώσει τον ιδρώτα να κυλάει σαν ποτάμι στην πλάτη σας και τα ρούχα να κολλάνε πάνω σας σαν δεύτερο δέρμα, κάνοντάς τα να φαίνονται λες και έχουν μόλις βγει απ'το πλυντήριο;

Και πόσες φορές, (βρισκόμενες ακόμα και στην εμμηνόπαυση για τις γυναίκες) δεν έχετε ευχηθεί να ήσασταν μέσα σε μια μπανιέρα με παγάκια;
Ε, λοιπόν υπάρχει τρόπος να τα αντιμετωπίσετε όλα αυτά απλά, οικονομικά και κυρίως, ΑΜΕΣΑ. Μέσα σε 1-2 μόλις λεπτά, νιώθετε λες και πάνω σας έχετε βάλει την ....Σιβηρία! Κυριολεκτικά!


Το μόνο που χρειάζεστε είναι:


1. Αιθέριο έλαιο μέντας (βρίσκετε εύκολα σε κατάστημα με βιολογικά προϊόντα)
2. Λάδι της αρεσκείας σας (ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, αμυγδαλέλαιο κλπ)


Ανακατεύετε τα δύο υλικά με αναλογία 6-8 σταγόνες αιθ. ελαίου για κάθε 5 ml  λαδιού και απλά, νιώθετε σαν να βρίσκεστε μέσα σε παγάκια....Ναι, μην εκπλήσσεστε, αυτό ακριβώς συμβαίνει και θα με θυμηθείτε! 







Παρατηρήσεις

  • Ιδανική περίπτωση για να δροσιστείτε είναι αμέσως μετά το μπάνιο στο σπίτι σας, όπου οι πόροι του δέρματος είναι ανοικτοί και δρα άμεσα το αιθέριο έλαιο της μέντας. 
  • Εναλλακτικά, μπορείτε να το έχετε πάντα στην τσάντα σας και όταν είστε ιδρωμένοι, (ώστε οι πόροι να είναι ανοικτοί), να τοποθετείτε στον δείκτη του χεριού σας 1-2 σταγόνες και να εφαρμόζετε  πάνω σ'εκείνη την περιοχή (πχ. πλάτη, αυχένας, λαιμός), διαφορετικά δεν δουλεύει.
  • Τα 20ml (δηλ.ένα μικρό μπουκαλάκι)  είναι μια καλή ποσότητα αφού ουσιαστικά χρειάζεστε και ελάχιστη ποσότητα για να δράσει.
  • Αυτό που θα νιώσετε είναι εκπληκτικά δροσιστικό, αφού θα αισθάνεστε πως έχετε  πάνω σας παγάκια στην κυριολεξία!


Ελπίζω να σας βοήθησα και να εφαρμόσετε την παραπάνω συμβουλή -την οποία εγώ τηρώ κάθε καυτή μέρα του καλοκαιριού- με πραγματικά "δροσιστικά" αποτελέσματα!



Καλή σας ημέρα!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις