ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ; ΠΏΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ...ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ !



Και επιτέλους, έφτασε η ώρα! Εκείνη η υπέροχη, μαγική ώρα όπου εσύ και ο άνθρωπος που τόσο καιρό ονειρευόσουν, θα βγείτε το πρώτο σας ραντεβού! Και τώρα; Τί κάνω τώρα; σκέφτεστε πανικόβλητοι κάποια στιγμή γεμάτοι αμφιβολίες
για το αν θα πάνε όλα καλά! Ομως μην ανησυχείτε!
Υπάρχουν μερικές  συμβουλές που μπορούν να μεταμορφώσουν αυτή την υπέροχη στιγμή, σε κάτι πραγματικά μοναδικό. Εσείς απλά δεν έχετε παρά να τις ακολουθήσετε! Και αρχίζουμε.....

  1. Να είσαι ο εαυτός σου. Ωραία ατάκα μεν, δύσκολα κατανοήσημη δε! Σημαίνει ωστόσο, πολύ απλά, πως δεν πρέπει να κάνεις πράγματα που δεν σου ταιριάζουν. Θα δείξουν περίεργα, παράταιρα, εκκωφαντικά χαζά καθώς θα τα λες ή θα τα κάνεις! Και αν ακόμα δεν κατάλαβες τί εννοώ, σκέψου πώς θα φανεί να προσποιείσαι πως τρελένεσαι για σούσι όταν σιχαίνεσαι να φας ακόμα και τον ελληνικό, δικό μας αχινό! Τί γέλιο έχει να πέσει από τον ή την σύντροφό σου όση ώρα προσπαθείς επιδεικτικά να καταπιείς ό,τι δεν καταπίνεται!
  2. Μην αμφιβάλλεις και μην σκέφτεσαι αρνητικά για το αν του/της αρέσεις ή όχι, ακόμα και αν ο/η σύντροφός σου κάνει περίεργες γκριμάτσες κοιτάζοντάς σε! Οση ώρα κρατάει το ραντεβού, δεν έχεις παρά να σκέφτεσαι αισιόδοξα για το πόσο του/της αρέσεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και επουδενί μην αφεθείς να πιστέψεις το αντίθετο. Η ισχυρή αυτοπεποίθηση, όσο δύσκολο και αν φαίνεται καμιά φορά να εφαρμοστεί, είναι ένα δυνατό αφροδισιακό σε μια σχέση ειδικά όταν αυτή βρίσκεται στην αρχή της. Σε κανένα δεν αρέσει να βγαίνει ραντεβού με κάποιον ηττοπαθή, κακομοίρη που το μόνο που κάνει είναι να δείχνει άτσαλος και αναποφάσιστος σε όλα, όλη την ώρα!
  3. Μην το παρακάνεις με τις.....φιλοσοφίες! Γιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και σίγουρα κανείς δεν θέλει μια σχέση με τον.....Σωκράτη! Μπορεί να έχεις βαλθεί να ....καταπλήξεις τα πλήθη με τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου, όμως πρόσεξε μην το παρακάνεις! Δεν θέλεις να φύγει ο άλλος τρέχοντας από το πρώτο ραντεβού γιατί βαρέθηκε και  έπληξε θανάσιμα απ'την πολύ κουβέντα ή ακόμα χειρότερα, ένιωσε πως είναι ένα τίποτα μπροστά στον Αϊνστάιν που άξαφνα ξεφύτρωσε μπροστά του!
  4. Μην το παρακάνεις με τις ......ανοησίες! Στην προσπάθειά σου να κατακτήσεις.....το Εβερεστ, πετάς την μια ανοησία πίσω από την άλλη προσπαθώντας απλά και μόνο να δείξεις άνετος και να πεις κάτι! Είπαμε, "παν μέτρον άριστον" και αυτό πρέπει να είναι ο μπούσουλάς σου σ'αυτή την πρώτη γνωριμία. Φρόντισε λοιπόν να μην πιστέψει για σένα πως το μόνο που ξέρεις να λες είναι για το σκορ του χθεσινού αγώνα ή το πώς να ντυθείς με την τελευταία λέξη της μόδας...Είπαμε, η  ανία είναι κακός οιωνός, ειδικά στο πρώτο ραντεβού.
  5. Προσπάθησε να έχεις χιούμορ.....Οσο γίνεται και όποτε είναι αναγκαίο. Μια έξυπνη ατάκα, ένα αστείο την κατάλληλη ώρα, μια αστεία γκριμάτσα όταν  όμως η περίπτωση το απαιτεί, μπορούν πολύ εύκολα να σπάσουν τον πάγο, να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα και να κάνουν τον άλλο να σε δει πράγματι με.... άλλο μάτι! Σκεφτείτε πόσοι μέτριοι στην εμφάνιση άνθρωποι, έχουν δίπλα τους μοντέλα, απλά και μόνο γιατί είναι κωμικοί ή απλά έχουν χιούμορ και θα καταλάβετε!
  6. Προς Θεού μην φέρνεις την καταστροφή! Να είσαι αισιόδοξος σ'όλη την διάρκεια του ραντεβού, αν θέλεις ο άλλος να μείνει στην θέση του και να μην αρχίσει να τρέχει εκατοστάρι! Η γκρίνια, η μιζέρια, το παράπονο για το πόσο άδικος είναι ο κόσμος, πόσο άδικη η ζωή σου που σε έριξε σε χίλιες δυο κακοτοπιές και όλα τα σχετικά, μονάχα καταστροφή μπορούν να φέρουν και τίποτε άλλο. Γιατί μην ξεχνάς, όλοι περνάμε δύσκολες καταστάσεις αυτή την εποχή και σίγουρα, κανείς δεν χρειάζεται να τον επιβαρύνουν και με άλλες!
  7. Μην αναφέρεσαι στο παρελθόν μετρώντας τις παλιές σου...επιδόσεις! Κανείς δεν θέλει να σε ακούει να καυχιέσαι με πόσες/πόσους έχεις βγει ραντεβού (ή οτιδήποτε άλλο έχεις κάνει) πριν από εκείνον/εκείνη! Εστίασε απλώς στο σημερινό ραντεβού και κάνε το ταίρι σου να νιώσει σαν να είναι το κέντρο του κόσμου σου. Τουλάχιστον του σημερινού.....
Αν λοιπόν τηρήσεις όλα τα παραπάνω, ένα είναι σίγουρο, πως θα έχεις μια μοναδική έξοδο, όπου θα λάμψεις με την αυτοπεποίθηση και την προσωπικότητά σου. Μα και αν ακόμα τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά, θα ξέρεις πως τελικά, ο άλλος είναι ο χαμένος....Εσύ  θα έχεις κάνει ό,τι καλύτερο και θα έχεις περπατήσει άλλο ένα βήμα πιο κοντά σ'εκείνο το ραντεβού που θα σου αξίζει, θα είναι στα μέτρα σου και θα αποτελέσει ορόσημο τελικά στη ζωή σου....Καλή επιτυχία σε όλους!!!

By the blogger





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις